Η συντήρηση σκαφών ενοικιάσεως αποτελεί ένα κρίσιμο μέρος της λειτουργίας και της επιτυχίας της επιχείρησης charter. Καθώς τα σκάφη είναι συνεχώς σε κίνηση και χρησιμοποιούνται από διαφορετικούς πελάτες, η επαγγελματική συντήρηση απαιτείται για να διατηρηθεί η ασφάλεια, η εμφάνιση και η λειτουργικότητά τους.

Οι υπηρεσίες μας για τη συντήρηση σκαφών ενοικιάσεως περιλαμβάνουν:

  1. Προγραμματισμένο Ετήσιο Service: Εκτελούμε προγραμματισμένα service σε τακτικά διαστήματα για τον έλεγχο και τη συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού, του ηλεκτρικού συστήματος, των κινητήρων και άλλων κρίσιμων μερών του σκάφους.
  2. Καθαρισμός και Προστασία: Οι ειδικοί μας πραγματοποιούν εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό του σκάφους, αφαιρώντας τη βρωμιά, τα άλγη και τα άλλα υπολείμματα που προκύπτουν από τη χρήση και τη ναυσιπλοΐα. Εφαρμόζουμε προστατευτικά υλικά για τη διατήρηση της λάμψης και της προστασίας του σκάφους από το περιβάλλον.
  3. Επιδιόρθωση και Συντήρηση Ιστιοπλοΐας: Ελέγχουμε την κατάσταση των ιστίων, του μαστού και του συστήματος ιστιοπλοΐας. Εκτελούμε απαραίτητες επισκευές και συντηρήσεις για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία και ασφάλεια του ιστιοφόρου.
  4. Ελέγχος Συστημάτων Ασφαλείας: Εξετάζουμε τα συστήματα ασφαλείας του σκάφους, όπως τους πυροσβεστήρες, τους σωσίβιους, τους εξωτερικούς φωτισμούς και τους ανιχνευτές φυγόντων. Βεβαιωνόμαστε ότι είναι λειτουργικά και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ασφαλείας.

Με την εμπιστοσύνη της επιχείρησής σας στην ετήσια συντήρηση από την εξειδικευμένη μας ομάδα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα σκάφη σας θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση και έτοιμα για εξορμήσεις με ασφάλεια και άνεση για τους πελάτες σας.